Leuk dat je lid wilt worden!

Training
Scylla biedt haar leden de mogelijkheid tot begeleide training en vrij spelen. Bij trainingen wordt rekening gehouden met leeftijd en spelniveau.

Competitie
De competitie wordt georganiseerd door de Nederlandse tafeltennis Bond (NTTB). De af te dragen kosten aan de NTTB worden in de contributie verrekend. Indeling in teams wordt gedaan door de technische staf van Scylla.

Contributie
Het seizoen loopt van juli t/m juni. Wanneer u lid wordt in de loop van een seizoen betaalt u een evenredig deel van de jaarcontributie. In het jaar 2022-2023 gelden de volgende bedragen:

LeeftijdNiet competitie spelendWel competitie spelend
Jeugd (tot 18 jaar)€ 165€ 282,50
Senioren (vanaf 18 jaar)€ 217,50€ 282,50
Tafeltennis overdag€ 165nvt

De contributie wordt geïnd via automatisch incasso, in 4 termijnen: augustus, september, oktober en november. Het aantal termijnen wordt minder bij aanmelding later dan 31 juli voorafgaande aan het seizoen. Bij aanmeldingen later dan oktober wordt het bedrag in één keer geïncasseerd.

Duur en opzeggingsvoorwaarden
Lidmaatschap geldt voor één jaar. Wanneer niet voor 1 juni wordt opgezegd, loopt het lidmaatschap automatisch het volgende jaar door.

Vrijwilligersbijdrage
Elk lid, of ouder van een jeugdlid, behalve deelnemers aan tafeltennis overdag, wordt geacht 2 keer per seizoenshelft een bardienst te draaien. Er kan ook gekozen worden om in plaats daarvan een bedrag van 75 euro per jaar te betalen.

Meer informatie is te vinden op onze hoofdwebsite. Problemen met het formulier? Neem contact op met bestuur.lttvscylla@gmail.com.
Persoonsgegevens:
Lidmaatschap: